PH-Quirogel

PH-Quirogel

PH-Quirogel és un producte desenvolupat en forma d’hidro-gel, esta dissenyat per al massatge corporal, proporcionant un doble efecte fred-calor. La seva formulació basada en els principis naturals del menthol, càmfora i eleuterococo, permet una ràpida absorció i un efecte immediat.

Els seus tres principis actius fonamentals actuen sinèrgicament potenciant l’acció diferenciada de cada un d’ells: En primer lloc l’acció del ELEUTEROCOCO, planta d’origen siberià amb una rellevant funció com a tònic-estimulant: amb la seva acció adaptògena augmenta la resistència inespecífica de l’organisme a diferents influències nocives. A nivell muscular l’ús d’aquesta planta fa que incrementi la capacitat d’adaptació a estats de fatiga per disminuir l’acumulació d’àcid làctic, afavorint la resistència de l’organisme a l’esforç i facilitant la seva recuperació (amb el que es recomana especialment per a l’exercici físic).

Els seus components principals són:
– Eleuteròsids (sitosterol i isofraxidina)
– Fitoestrògens
– Polisacàrids d’acció immunoestimulant.

En segon lloc el MENTOL o càmfora de menta: estearopteno cristal·lí de l’essència de menta piperita. Té gran poder analgèsic, antipruriginos a nivell local i antisèptic. És el responsable de l’efecte fred.

En tercer lloc el CÀMFORA: estearopteno de la fusta del Cinnamomun o Laurus Camphora, poderós estimulant local d’acció general vasomotora, antiespasmòdic i diaforético. És el responsable de l’efecte calor.

El seu ús està indicat especialment per a massatges terapèutics, lesions esportives i tensions musculars provocades per l’estrès de la vida quotidiana. A més actua sobre la pesadesa de les cames, augmenta la resistència de la paret capil·lar, normalitza la permeabilitat i millora el retorn venós.

NO conté PARABENS

Composició

mentol

Mentol

En aplicacions tòpiques és analgèsic a nivell local de sensació refrescant, utilitzable en inflamacions osteoarticulars, àlgies i pruïja.

alcanfor

Càmfora

Analgèsic local i antiinflamatori; estimulant circulatori i respiratori.

eleuterococo

Eleuterococo

Augmenta el rendiment físic, incrementa la resistència inespecífica a les malalties; antiinflamatori; vasoprotector; disminueix la permeabilitat de les parets capil·lars; aconsellable per la seva eficàcia en casos d’estrès, fatiga i períodes de convalescència.

Indicacions

PH-QUIROGEL esta dissenyat per al massatge corporal. El seu ús està indicat especialment per a massatges terapèutics i tensions musculars provocades per l’estrès de la vida quotidiana. El seu efecte fred-calor facilita l’alleujament simptomàtic de les molèsties musculars i reumàtiques, com ara mal d’esquena, lumbago, torticoli, rampes, … així com tensió i dolor muscular provocats després de l’exposició a corrents d’aire i/o canvis forts de temperatura.

En Esportistes

Optimitza el to muscular evitant possibles trencaments de fibres, esquinços, sobrecàrrega i agulletes.

Millora l’elasticitat de músculs i lligaments, ajudant en la recuperación en cas de lesions.

Manera d'utilitzar

Ús tòpic. De fàcil aplicació i ràpida absorció.
Aplicar una quantitat moderada de PH-QUIROGEL diverses vegades al dia a la zona a tractar i fer massatges fins a la total absorció del producte.
En ús professional està especialment indicat per a concloure les teràpies i és el complement perfecte a olis i cremes.
NO EXPOSAR AL SOL. NOMÉS PER A ÚS EXTERN.

modo de uso 1
modo de uso 2
modo de uso 3

Presentació

PH-Quirogel està disponible en els següents formats:

PH-Quirogel roll-on

Roll-On (50 ml.)

PH-Quirogel tubo

Tubo (75 ml.)

PH-Quirogel 100 ml

100 ml.

PH-Quirogel 500 ml

500 ml.

PH-Quirogel 1000 ml

1000 ml.

Experiències

“La contractura muscular pot ser causada per cansament de la ficbra muscular afectada, com a conseqüència de les males postures no anatòmiques repetitives i forçades, per estirament brusc, cops de tos o esternuts, per sobrecàrrega muscular i com a conseqüència, el múscul s’endureix i es contrau presentant algunes vegades sensació de coïssor intern.

En aquests casos la meva experiència amb PH-QUIROGEL ha arribat a ser una solució en el maneig ràpid i oportú en les contractures musculars, contribuint en l’alleujament i en la relaxació del múscul afectat per la contractura, a més també s’ha convertit en un producte màgic en la combinació amb analgésicosy antiinflamatoris.”


Dra. Estela Añez – Nº Colegiat 38/5941

“Des que ús PH-QUIROGEL he notat una gran diferència, la meva recuperació és molt més ràpida i he augmentat el meu nivell de rendiment. El recomano.”


Jonay Pérez García (34 anys) – Campeó d’Espanya Master de Natació

“Com fisioterapeuta PH-QUIROGEL és el meu millor aliat, els meus pacients i jo estem molt satisfets. Els resultats són meravellosos.”


Milagros González (55 anys) – Fisioterapeuta

“Tenen un producte, que ha solucionat els dolors que tinc als dits de les dues mans, sóc una una persona de 65 anys, m’he posat molts productes, però cap tan efectiu com el gel de vostès, el recomano per a les persones que tinguin dolors.”


Eusebio Paniagua (65 anys)

“He patit molèsties musculars des de fa alguns anys, però des que vaig descobrir PH-QUIROGEL he millorat notablement, sento alleujament i frescor immediat. Estic molt contenta.”


Geleida Vides (71 anys)

Recomanacions

No fer servir PH-QUIROGEL amb altres ungüents, cremes, esprais o liniments.
Evitar el contacte amb els ulls, orelles i mucoses.
No aplicar si es té al·lèrgia al mentol.
Mantenir fora de l’abast dels nens.
No aplicar el producte en període de gestació.
No aplicar en ferides o parts danyades de la pell.
Guardar en un lloc fresc i segur, allunyat de la calor.

Issislen Laboratori
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad